Betalen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

De de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Mocht er schade zijn aan het product, of deze voldoet vertoont gebreken dan zullen wij ook de retourkosten vergoeden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Voor het retourneren van kleding, Parfum,Cosmetica en andere hygiëne producten geldt dat deze onder bepaalde voorwaarden retour gestuurd mogen worden. Gedragen kleding kan helaas niet geretourneerd worden*

*Indien er sprake is van een product wat meerdere malen wordt besteld vanwege de maat zijn de kosten altijd voor de klant.

Om gebruik te maken van het retourrecht willen wij vriendelijk vragen om het retourformulier in te vullen. Na ontvangst van het product zullen wij dit terugstorten.

Het crediteren van retouren vindt 1x per week op donderdag plaats.